Gyártók

Az Avocent az IT iparban számtalan fejlesztést végzett el, melyekkel egyedülálló helyet vívott ki magának a piacon. Ezen fejlesztések közé sorolható a multi-platform/multi-user átkapcsolás, analóg mátrix átkapcsolás, Cat5 kábelen való kihosszabbítás, PCI bus kihosszabbítás, szabadalmaztatott on-screen menük, IP alapú KVM menedzsment, digitális illetve soros jelek továbbítása IP hálózatokon, integrált analóg-digitális hozzáférés összetett szerverekhez, vezeték nélküli KVM megoldások, kézben hordozható menedzsment alkalmazások, illetve a hub és spoke technológia a szerver menedzsment elérhetőségére még rendszerhiba esetére is.
http://www.avocent.com/


Lantronix

Lantronix olyan hardver és szoftver megoldásokat fejleszt, amelyekkel az elektronikus berendezések és a hálózati infrastruktúra eszközei távoli elérését tudja megvalósítani. A kínálatban beépíthetõ és dobozos soros-Ethernet, illetve soros-WiFi átalakítók szerepelnek hagyományos és ipari alkalmazásokhoz egyaránt. Az elmúlt 16 év során több mint 22 millió port csatlakoztatása történt meg Lantronix eszközökkel. A termékek nagy része önállóan programozható. Kis- és közepes méretű cégek számára komplex IT infrastruktúra menedzsment eszközöket is gyárt.
http://www.lantronix.com


Patton

Patton Electronics adat- és hangkommunikációs berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. VoIP/ToIP gateway-ek és routerek, behívásos eléréshez szükséges eszközök (V.92, V.90, K56Flex, V.34+, és ISDN), CPE és szolgáltatói hálózatok megvalósításához (T1, E1, xDSL modemek, NTU-k és CSU/DSU-k), multi-szolgáltatói eléréshez szükséges berendezések (hang, intranet, extranet és csomagkapcsolt hálózatok), konverterek, rövid-távú modemek, multiplexerek, villámvédelmi eszközök szerepelnek termékskáláján.
http://www.patton.com


 

Transition logo

A Transition Networks, több mint 20 éves szakértelemmel rendelkezik a hardver gyártás területén. A Transition Networks márkájú média konverterek teszik lehetővé különböző médiatípusok közötti adatátviteli konverziót . A cég széles spektrumát kínálja a különböző hálózati protokollok közötti átvitelnek, beleértve az Ethernet, Fast Ethernet, ATM, Gigabit Ethernet, T1/E1, DS3, video, Power-over-Ethernet protokollokat. Transition Networks kínálja termékeit önálló, és a PCI kivitelben. A készülékek menedzselhetőek és kezelhetőek grafikus felületen keresztül is, és elérhetőek   egy web böngésző felületen, illetve a parancssori felületen is.
http://www.transition.com